Tarieven

Evi Weiland behandelt zowel toevoegingszaken als zaken van betalende klanten.

Mediation (kosten zijn per persoon)

Mediation wordt aangeboden in de vorm van een basismodule van in totaal 6 uur. Deze module kost € 330,- per persoon.

Hebt u meer tijd nodig, dan kunt u twee uur bijkopen voor € 110,- per persoon.

Het opstellen van een ouderschapsplan kost € 195,- per persoon.

Alimentatieberekening en kinderalimentatieberekening kost per berekening € 75,- per persoon.

Het opstellen van een convenant kost € 145 per persoon.

Het opstellen van het echtscheidingsverzoek, het indienen daarvan bij de rechtbank en de verdere juridische afhandeling kost € 150 per persoon.

Bovenop voornoemde kosten komen de eenmalige kosten van de uittreksels van de gemeente (uittreksel huwelijksregister, geboorte-aktes kinderen en uittreksel GBA van beide partners) en de griffierechten (voor beide personen apart). Griffierechten bedragen per persoon circa € 143,-. De kosten van uittreksels verschillen per gemeente en kunt u bij uw eigen gemeente opvragen.

Advocatuur

Het uurtarief bedraagt € 200,-. Dit tarief is inclusief kantoorkosten en BTW maar exclusief verschotten (zoals leges, deurwaarderskosten, griffierechten en mogelijke overige externe adviseurs). Iedere maand ontvangt U een gespecificeerde rekening voor de verrichte werkzaamheden en gemaakte kosten, behalve als er (vrijwel) geen werk is verricht in de betreffende maand.

Evi Weiland werkt ook op basis van een toevoeging (gefinancierde rechtsbijstand). Voor informatie over uw eigen bijdrage kunt u terecht op de website van De Raad Voor Rechtsbijstand.